Működő, akkumulátoros láncfűrész

Megint átvernek minket!

Nagyon jól néz ki, és akár több órát is megy egy feltöltéssel. Tátott szájjal nézi mindenki a mini láncfűrészt, melynek hasznát vennéd a mezőgazdasági munkában metszésnél, vagy barkácsolásnál faanyag méretre vágásánál, de figyelem – ÁTVERNEK!.

Mindez csak 8.000 forintért!

A cikk nyitóképén lévő láncfűrész

Az bizony elektromos, közel 21.000 Ft, erre még jön az akkumulátor és a töltő ára pluszként. Igaz, nagyobb, mint a hirdetésben lévő, kicsi, egykezes akkus „STIHL” fűrész. Most már egyre több ilyen weblapon köszön vissza a téma, 8.000 Ft összegben, és felirat felette még mindig „elektromos”.

És itt jön az átverés

Csak a váltó gombon láthatod, hogy ez nem az, amit a képen látsz, amiről a videó szól, és amit hirdetett, amivel idecsaltak.

Kész átverés, lenyúlják a pénzed!
A fenti szöveg (Mini akkus láncfűrész), a választó gomb felirata (Kézi változat) nem ugyanazt a terméket jelöli

Ezért az összegért egy kis, kézi fűrészt kapsz, melynek kerete sincs, csak két karika, melybe egy-egy ujjad teheted… Ha az akkumulátorral működő, elektromos szerkezetet szeretnéd, akkor a rendelés előtt át kell váltanod a gombot, és csak utána a kosárba tenni a terméket. Erre már az összeg is ugrani fog (több ilyen lap van már, így az ár sem egységes) 60.000 Ft fölé.

Átverős oldal, a pénzedet akarják
A felirat, a választó gomb jelölte árú nem ugyanaz!

Amennyiben utána nézel, hivatalos STIHL ára a kis elektromos fűrésznek 54.000 Ft körül van beárazva. Tehát még itt is meg vagy vezetve.

Egyre több a nem tisztességesen játszó webes kereskedő, aki inkább csaló, nem nevezhető üzletembernek. Nagyon oda kell figyelni, főleg, ha érződik, hogy nem magyar az oldal. A fordításból érződik, hogy csak a google fordította. Amennyiben nincs is lefordítva az portál, és nem értjük pontosan, akkor is tartózkodjunk a felelőtlen vásárlástól, mert a fent leírtakhoz hasonló átverésekben lehet részünk.

Láncfűrész
Ha nem figyelsz, ezt kapod 8.000 Ft-ért

Ezekről az oldalakról van szó, innen nem javaslom a várásrlást:

Barna