Cégünk, a Hét Fehér Ló Kft. 2013. évben alakult családi vállalkozásként. Fő tevékenységünk zöldenergiával villamosenergia-termelés, valamint ehhez kapcsolódó -szállítás és -elosztás. Bócsa külterületén napelem mezőnk van. A telepítés során figyelembe vettük a megfelelő dőlésszöget, betájoltuk a megfelelő irányba, ugyanis ezek az elemek kimondottan a villamosenergia termelésre kerültek beszerzésre, ez a fő funkciójuk, nem épületek tetejére szerelt egységekről van szó. A térség is megfelelő az ilyen irányú tevékenységre, hiszen magas a napsütéses órák száma, és kevés a csapadék. Ennek eredményeként megállapíthattuk, hogy az éves országos átlagnak megfelelő, 1100 kW-ot meghaladó termelésünk az 1kW rendszerbefektetésre számítva.

A megtermelt energiát bócsai, a mezőgazdaságban tevékenykedő cégeknek továbbítjuk, túltermelés esetén az áramszolgáltatónak tápláljuk vissza a hálózaton keresztül.

Ez mellett cégek online infokommunikációjának megtervezésével, kialakításával foglalkozunk. Ehhez a szükséges háttérmunkát többnyire magunk végezzük (fotók, videók készítése, weblapszerkesztés). Videók nyersanyagát digitális kézi kamerákkal, osmoval, szükség esetén drónra szerelt kamerával készítjük. A videók vágását, slideshow-k összeállítását is cégen belül hajtjuk végre, így rálátásunk van a folyamatra, bármikor bele tudunk nyúlni, ha a megrendelő igényli, vagy mi magunk nem vagyunk megelégedve az eredménnyel.

Az online kommunikáció támogatására esetenként készítünk nyomtatott anyagokat, ismertetőket, információs lapokat.

 

Cégeknek készített weblapok készítés során kaptunk visszajelzést, hogy pár képünket szeretnék megvásárolni dekorációnak. Ennek eleget téve, kezdtük képeinket papírra nyomtatni fotó minőségben, illetve jó  minőségű, lemosható vásznon megjeleníteni. A fotópapírra nyomtatott képeket minimalista (fekete vagy fehér) fémkeretben forgalmazuk, a vászon képeket pedig vakráma keretre feszítve.